Skip to content

Comanda minima de produse 50 lei (fara transport) + cost transport 25 lei = total 75 lei. Comanda peste 320 lei,  transportul este gratuit. 

Bază transparentă chalky paint Maxi Decor 750ml

Baza transparentă pentru crearea vopselelor cu cretă cu adăugarea de vopsele acrilice și metalice de către MaxiDecor, cu miros plăcut, cu uscare rapidă, cu aderență excelentă, chiar și pe cele mai dificile suprafețe. Ideal pentru uz interior și exterior cu textură catifelată și finisaj mat. Aplicare ușoară cu acoperire ridicată. Aplicat cu o perie umedă, o spatulă, un burete umed, o rolă umedă și un pistol de pulverizare. Se aplică pe suprafețe curate și uscate în care opțional se recomandă utilizarea grundului. Pe suprafețe netede, se recomandă șlefuirea ușoară înainte de aplicare. Pentru suprafețele care sunt folosite mult, întăriți prin aplicarea lacului de apă, în timp ce pentru o utilizare decorativă simplă puteți proteja cu ceara de invechire. Potrivit pentru toate suprafețele.Agitați bine înainte de fiecare utilizare. Se pot dizolva cu 5%-10% apa.

Obtineti diferite nuante de vopsea chalky doar adaugand cateva picaturi de vopsea in baza chalky.Baza chalky transparenta este doar pentru a obtine nuante inchise la culoare.

Afișez singurul rezultat