Skip to content
Comanda minima  50 lei +cost transport 25 lei=total 75 lei. La comenzile de peste 320 lei(max 5kg) transportul este gratuit. 

Acrilice metalice Maxi Decor 60ml & 130ml

Vopsele acrilice metalice pe bază de apă. Textură cremoasă în culori bogate – luminoase, uscare rapidă, rezistență ridicată și acoperire excelentă. Acestea funcționează perfect cu paste, efecte speciale și alte materiale auxiliare ale MaxiDecor. Acestea sunt produse din materii prime selectate cu scopul stabilității și durabilității lor, cu aderență la lemn, piatră, sticlă, țiglă etc. Se aplică cu o pensula, o spatulă sau un burete. Vopsele metalice acrilice se pot dizolva cu 10% apa. Se amesteca foarte bine inainte de folosire.   * o calitate excelentă.  *  Acopera: 8-10 m2/L      *Apeo free – Voc low

  •   Nuanțele sunt orientative și pot există diferențe cu paletele de culori reale datorită dificultății tehnice de afișare a nuanțelor pe ecranele computerului.
    Informațiile furnizate pe site-ul nostru web se bazează pe cunoștințele și experiența noastră actuală. Cumpărătorul trebuie să verifice prin propriile teste adecvarea masterbatch-ului pentru aplicația specifică și condițiile de utilizare a produselor.