Skip to content
La comenzile de peste 330 lei (max 5kg) transportul este gratuit. 

Modalitate de plata

Cum cumpar? Cum platesc? Returnarea produselor


Iti multumim ca folosesti gtatarakis.com

      Societatea GTatarakis importa produse din Grecia. Se ocupa cu vanzarea de vopsele si lacuri pentru cladiri, dar si a produselor pentru decoupage si hobby. Experienta de multi ani din Grecia (povestea a inceput in 1978) in vanzarea de produse de pictura, artizanat, hobby, vopsele si lacuri utilizate in constructii, experienta certificata in aplicatii decorative speciale (restaurari cu shabby, patina, patina cu foita de aur) si anume restaurari in cadrul unor restaurante, hoteluri, magazine, taverne si locuinte ne face sa ne consideram calificati pentru ceea ce vrem sa facem in Romania. Suntem reprezentantii unor companii cu renume atat in Grecia cat si in Europa si nu numai si avem sprijinul lor pentru ca produsele comercializate sa fie pe placul clientilor din Romania.  Incepand din ianuarie 2024, drumul nostru continua sub numele GTATARAKIS EXPERT DECOR, cu sediul in Cernica, Ilfov.

Cum poti cumpara ?
Livrare prin curierat rapid DPD.
Comenzile incepand de la 330 lei beneficiaza de transport gratuit, in limita a 5 kg/colet. Coletele cu greutate peste 5kg vor fi tarifate suplimentar cu 2,5lei/kg.

Precizare: tarifele de transport anuntate sunt valabile pentru localitatile aflate in aria de acoperire a DPD. 
Nu expediem prin Posta Romana.

Acceptam doar comenzi online!

Daca doriti sa livram comanda dvs cu alta firma de curierat decat DPD, atunci va trebui sa specificati la rubrica comentarii si sa platiti transportul in totalitate (transportul tur-retur – adica transportul marfii – tur si transportul banilor – retur). Atata timp cat aceste lucruri legate de livrare si primirea coletului depind de multi factori si multe persoane implicate, noi nu putem garanta 100% ca marfa ajunge in termenul pe care-l doriti dvs. De aceea va rugam sa faceti comanda din timp pentru a avea o marja de siguranta.

Pentru ridicarea comenzilor de la sediul nostru, va rugam sa ne anuntati in prealabil la nr de telefon 0765.161.406.

Programul pentru ridicarea comenzilor este luni, miercuri si vineri, in intervalul orar 14.00 – 16.00.

Alte informatii

1. In cat timp va ajunge comanda dvs ?
– In general (dar mai pot fi si exceptii), comenzile se livreaza in 1-5 zile lucratoare (luni-vineri) din momentul in care ati dat comanda, exceptand sarbatorile legale

2. Care sunt modalitatile de comanda?
– Pentru optimizarea si eficientizarea livrarilor, nu acceptam comenzi decat ONLINE

3. Cum puteti sa faceti o comanda online?
– NU ESTE NECESAR SA AVETI CONT PE ESHOP-UL NOSTRU

4. Despre factura !
– Factura o vei primi in colet la livrarea marfii

5. Modalitati de plata
Pentru a achita produsele comandate de la noi, ai la dispozitie urmatoarele optiuni:
– Plata ramburs;
– Plata online cu card bancar.

Plata ramburs
– Plata se face la livrare – ramburs si vei primi chitanta de la curier DPD. FACTURA EMISA DE NOI VA FI IN COLET IMPREUNA CU COMANDA.

Plata online cu card bancar
– Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina, conform standardelor 3D Secure VISA si MasterCard. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA si MasterCard.

– pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, folosim platforma NETOPIA. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati NETOPIA. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele NETOPIA.

– noi nu solicitam si nu stocam nici o informatie referitoare la cardul tau.

– in cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
– nu percepem comisioane suplimentare pentru tranzactii. Posibilele comisioane pot aparea conform intelegerii tale cu banca emitenta pentru cardul respectiv.
– in cazul in care tranzactia a esuat din diferite motive, poti achita comanda ramburs, fara a fi nevoie sa faci o noua comanda.
– pentru orice problema sau informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi.

6. Returnarea produselor
– Conform OUG 34/2014, pentru produsele achizitionate la distanta, consumatorul are dreptul de retragere din contract, in termen de 14 zile calendaristice, fara a preciza motivele, din momentul in care a intrat in posesia produsului.
– pentru a respecta termenul limita de retragere din contract este suficient sa trimiti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei mentionate mai sus.

–  Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. In cazul in care produsele au defect la livrare, cheltuielile le suportam noi.
– Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc- daca optezi pentru returnarea contravalorii produsului, iti transferam banii in cel mult 14 zile de la notificarea cererii de retragere din contract. Returnarea contravalorii produsului se poate efectuata prin virament bancar, dar trebuie sa completezi contul IBAN in momentul inscrierii cererii de returnare.
– Daca doresti sa returnezi un produs, te rugam sa ne contactezi.