Skip to content
La comenzile de peste 330 lei (max 5kg) transportul este gratuit. 

Returnarea Produselor

 

Cum cumpar? Cum platesc? Returnarea produselor


Iti multumim ca folosesti : http://gtatarakis.com

      Societatea GTatarakis importa produse din Grecia. Se ocupa cu vanzarea de vopsele si lacuri pentru cladiri, dar si a produselor pentru decoupage si hobby. Experienta de multi ani din Grecia (povestea a inceput in 1978) in vanzarea de produse de pictura, artizanat, hobby, vopsele si lacuri utilizate in constructii, experienta certificata in aplicatii decorative speciale (restaurari cu shabby, patina, patina cu foita de aur) si anume restaurari in cadrul unor restaurante, hoteluri, magazine, taverne si locuinte ne face sa ne consideram calificati pentru ceea ce vrem sa facem in Romania. Suntem reprezentantii unor companii cu renume atat in Grecia cat si in Europa si nu numai si avem sprijinul lor pentru ca produsele comercializate sa fie pe placul clientilor din Romania. Incepand din ianuarie 2024, drumul nostru continua sub numele GTATARAKIS EXPERT DECOR, cu sediul in Cernica Ilfov.

Societatea: GTATARAKIS EXPERT DECOR S.R.L., Str. Oxigenului 4A, Cernica, Ilfov, tel: 0765.161.406, e-mail: office@gtatarakis.com.

Cum poti cumpara ?
Livrare prin curierat rapid DPD 
Comenzile incepand de la 330 lei beneficiaza de transport gratuit, in limita a 5 kg/colet. Coletele cu greutate peste 5kg vor fi tarifate suplimentar cu 2,5lei/kg.

Precizare: tarifele de transport anuntate sunt valabile pentru localitatile aflate in aria de acoperire a DPD . 
Nu colaboram cu posta romana
Acceptam doar comenzile online!

Daca doriti sa livram comanda dvs cu alta firma de curierat decat DPD, atunci va trebui sa specificati la rubrica comentarii si sa platiti transportul in totalitate (transportul tur-retur – adica transportul marfii – tur si transportul banilor – retur) – – Atata timp cat aceste lucruri legate de livrare si primirea coletului depind de multi factori si multe persoane implicate, noi nu putem garanta 100% ca marfa ajunge in termenul pe care-l doriti dvs.
– De aceea va rugam sa faceti comanda din timp pentru a avea o marja de siguranta.

Alte informatii

1. In cat timp va ajunge comanda dvs ?
– In general (dar mai pot fi si exceptii), comenzile se livreaza in 1-5 zile lucratoare (luni-vineri) din momentul in care ati dat comanda, exceptand sarbatorile legale

2. Care sunt modalitatile de comanda?
– Pentru optimizarea si eficientizarea livrarilor, nu acceptam comenzi decat ONLINE

3. Cum puteti sa faceti o comanda online?
-NU ESTE NECESAR SA AVETI CONT PE ESHOP-UL NOSTRU

4. Despre factura !
-Factura o vei primi in colet la livrarea marfii

5. Modalitati de plata
Pentru a achita produsele comandate de la noi, ai la dispozitie urmatoarele optiuni:
– Plata ramburs;
– Plata online cu card bancar.

Plata ramburs
– Plata se face la livrare – ramburs si vei primi chitanta de la curier DPD. FACTURA EMISA DE NOI VA FI IN COLET IMPREUNA CU COMANDA.

6. GTatarakis Expert Decor S.R.L  nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzieri de livrare ale curierului indiferent de motivul acestora, inclusiv urmatoarele: adrese sau date de contact oferite gresit in comanda, curierul nu gaseste pe nimeni la adresa mentionata si nu reuseste sa ia legatura cu destinatarul, greseli de sistem ale curierului, situatii exceptionale precum drumuri inzapezite/inundate/blocate, accidente in care este implicata masina de transport etc.
Facem tot posibilul ca produsele sa fie ambalate corespunzator, astfel incat in conditii normale de transport acestea sa ajunga impecabile la destinatie. Cu toate acestea, pot aparea situatii in care coletul sa fie avariat in timpul transportului.
7. GTatarakis Expert Decor S.R.L nu isi asuma raspunderea pentru produsele lovite/zgariate/deteriorate in timpul transportului, nu despagubeste si nu schimba astfel de produse

8.  Returnarea produselor
conform OUG 34/2014, pentru produsele achizitionate la distanta, consumatorul are dreptul de retragere din contract, in termen de 14 zile calendaristice, fara a preciza motivele, din momentul in care a intrat in posesia produsului.
– pentru a respecta termenul limita de retragere din contract este suficient sa trimiti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei mentionate mai sus.

-Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. In cazul in care produsele au defect la livrare, cheltuielile le suportam noi.
– Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc- daca optezi pentru returnarea contravalorii produsului, iti transferam banii in cel mult 14 zile de la notificarea cererii de retragere din contract. Returnarea contravalorii produsului se poate efectuata prin virament bancar, dar trebuie sa completezi contul IBAN in momentul inscrierii cererii de returnare.
-Daca doresti sa returnezi un produs, te rugam sa ne contactezi.