Skip to content
Comanda minima  50 lei +cost transport 25 lei=total 75 lei. La comenzile de peste 320 lei(max 5kg) transportul este gratuit. 

Chalky paint 250ml - 750ml

Vopsea Chalky  mata pentru tehnica shabby. Vopsea decorativă cu cretă pe bază de apă cu miros plăcut, cu uscare rapidă, cu aderență excelentă, chiar și pe cele mai dificile suprafețe. Ideal pentru uz interior și exterior cu textură catifelată și finisaj mat. Aplicare ușoară cu acoperire ridicată. Aplicat cu o perie umedă, o spatulă, un burete umed, o rolă umedă și un pistol de pulverizare. Se aplică pe suprafețe curate și uscate în care opțional se recomandă utilizarea grundului. Pe suprafețe netede, se recomandă șlefuirea ușoară înainte de aplicare. Pentru suprafețele care sunt folosite mult, întăriți prin aplicarea lacului de apă, în timp ce pentru o utilizare decorativă simplă puteți proteja cu ceara de invechire. Potrivit pentru toate suprafețele. Disponibil în 25 de nuanțe. Agitați bine înainte de fiecare utilizare. Se pot dizolva cu 5%-10% apa.

  * o calitate excelentă. * Acopera: 8-10 m2/L *  Voc low- Apeo free

        Nuanțele sunt orientative și pot există diferențe cu paletele de culori reale datorită dificultății tehnice de afișare a nuanțelor pe ecranele computerului.
Informațiile furnizate pe site-ul nostru web se bazează pe cunoștințele și experiența noastră actuală. Cumpărătorul trebuie să verifice prin propriile teste adecvarea masterbatch-ului pentru aplicația specifică și condițiile de utilizare a produselor.

chalky paint